SZOLGÁLTATÁSAINK

Női-férfi hajvágás

Megjelenésünk legfontosabb része, hogy arcunkhoz illő, személyiségünket tükröző, stílusunkhoz teljes mértékben passzoló hajat viseljünk.

 

Nem utolsó szempont, hogy otthon is könnyen elkészíthető legyen, hogy viselője mindig jól érezze magát vele. Egy megfelelően megalkotott haj magabiztosságot okoz, alkalomhoz illően alakítható, frizuránk segítségével megkoronázhatjuk külsőnket.

 

Fodrászaink maximális hozzáértéssel választják ki önnek a megfelelő formát, mert egy jól levágott haj teszi tökéletessé az arcunkat!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Hajfestés

A hajfestés lehetővé teszi számunkra, hogy természetes hajszínünk helyett más színt viseljünk illetve segítségével őszhajszálainkat is elfedhetjük az idő előrehaladtával.

 

Egyre több féle márkájú és színű festéket lehet vásárolni a boltokban, de gyakorta előfordul, hogy használatukkor nem azt a színeredményt kapjuk, amit elképzeltünk. Az igazán változatos, tartós és fényes hajszínt csak a professzionális termékekkel lehet elérni és nem másodlagos szempont hogy a fejbőrnek és a hajnak is kímélőbbek a szalonokban használt termékek. A szép és egységes színeredményhez elengedhetetlen szakember segítsége.

Mi a Paul Mitchell angol-amerikai márka termékeivel varázsoljuk vendégeink haját egyedülállóan ragyogóvá és fénylővé.

A termékről bővebben a logora kattintva a Paul Mitchell honlapján olvashat:

 

 

 

 

Kollégáink hosszú évek óta folyamatosan fejlesztik tudásukat, hogy Önöknek a legmegfelelőbb színvarázst állíthassák össze.

Melírozás

A melírozást több féle technikával tudjuk végezni. A kívánt végeredménytől függően megválasztjuk, hogy fóliás, fésűs vagy a szabadkézzel készített technikát alkalmazzuk-e.

 

A meglévő hajszínbe tehetünk világosabb és/vagy sötétebb tincseket, részeket melyektől a haj játékos és élettel telibb lesz vagy akár napszítta hatású. Minden esetben fiatalossá és fényesebbé válik az összhatás.

 

Javasoljuk egyaránt azoknak, akik szeretik a természetes, fényes hatást és fel akarják dobni meglévő hajszínüket, de azoknak is akik az egy színtónusú haj helyett valami extrémebbre vágynak.

Konty, esküvői frizura

Különleges alkalmakkor, akár magán a nagy napon is, mikor a hétköznapi külsőjénél jobban szeretne ragyogni, a legjobb formájában tündökölni vagy egy bálon megjelenni alkalomhoz illően, mi boldogan állunk készen a szépítésre.

 

A választott ruhához illően szabjuk személyre alkalmi frizuráját, amely nem csak gyönyörű, de tartós is lesz, minden apró részletében odaillő.

 

Esküvői kontyok esetén a frizura kiválasztását és tökéletesítését egy próba során végezzük, a menyasszony és a fodrász együtt álmodhatják meg hajkölteményt, melyet aztán minden irányból lefotózunk, hogy a nagy napon újra megalkothassuk.

Brazil keratinos hajkiegyenesítés

A Natura® brazil kakaós, keratinos tartós hajkiegyenesítő kezelés során a haj alkotóelemét a keratint hő segítségével juttatjuk a hajszálakba, melynek eredményeképp a nehezen kezelhető, szálkás vagy hullámos hajból is puha, csillogó, egészséges és egyenes hajat tudunk varázsolni mindössze 3 egyszerű lépésben:

 

  1. Hajmosás-mélytisztítás speciális samponnal

  2. Keratinkezelés-bevasalás: a folyékony keratint a hajra először rákenjük, majd hő segítségével rögzítjük

  3. Lezárás – kondicionálás: a hajszerkezetet lezárjuk, majd végül speciális kondicionálóval tesszük a hatást hosszan tartóvá.

A végeredmény fényes, gubancolódás mentes haj akár 3 hónapon át!

Ajánljuk azoknak, akik sok időt töltenek a napi hajápolással és többek között azoknak is, akik fényes frizurát szeretnének matt tincsek helyett. Ettől garantáltan új életre kel!

Gyermek hajvágás

Tapasztalataink alapján a gyermekeknek is legalább olyan fontos a divatos hajviselet mint szüleiknek, várjuk Őket is sok szeretettel és apró meglepetéssel.